Farmacia Ieftina

Produse tehnico-medicale

Despre produsele tehnico-medicale

Exista o varietate de produse tehnico-medicale disponibile pentru a ajuta oamenii sa-si gestioneze diferite probleme de sanatate. Acestea sunt produse medicale utilizate in afara spitalului, utilizate pentru tratarea diferitelor probleme de sanatate sau pentru a ajuta la gestionarea simptomelor.

  • Aparate de monitorizare a sanatatii: Acestea pot include tensiometre pentru masurarea tensiunii arteriale, glucometre pentru masurarea nivelului de zahar din sange, sau monitoare de ritm cardiac.
  • Dispozitive de terapie fizica: Acestea pot include benzi de rezistenta pentru exercitii fizice, aparate de electrostimulare sau unelte de masaj pentru durere.
  • Dispozitive de masurare a parametrilor biologici: Acestea pot include ecografe, termometre, sau oximetre pentru masurarea saturatiei de oxigen din sange sau pulsului.
  • Dispozitive de asistenta: Acestea pot include scaune cu rotile, bastoane de mers, sau alte echipamente pentru persoanele cu dizabilitati.
  • Produse de ingrijire personala: Acestea pot include aparate pentru tuse sau inhalatoare, pompe de perfuzie sau sterilizatoare pentru acasa.
  • Dispozitive de asistenta la respiratie 

Este important sa se discute cu medicul sau cu un profesionist in sanatate inainte de a utiliza aceste produse, si sa se tina cont de orice instructiuni de utilizare si intretinere. Este important sa se verifice daca produsele sunt omologate sau daca au avut probleme de siguranta cunoscute in trecut.

Scroll to Top